2 Mart 2014 Pazar

SEToolBox Space Engineers ToolBox









SEToolbox yani tam ismiyle Space Engineers Toolbox. Çok güzel bir araç. Aslında daha önceden de görmüştüm ama kullanmak ilgimi çekmemişti. Geçen gün bir indireyim bakalım neler yapabiliyoruz dedim. Ve gerçekten çok kullanışlı bir program. Gelin kısaca neler yaptığına bir bakalım.




Resimlerinizi Sspace Engineers' a aktarın. İstediğiniz resimleri küçük hafif zırhlı bloklara, büyük bloklara,  üzerinde renkli bir şekilde oyuna koyabilirsiniz. Fakat resimlerinizin boyutlarını 400 x 200 den fazla yapmamanızda fayda var. Haritanız yüklenmeyebilir veya oyun çökebilir. Ben aşağıdaki resmi 200 x 100 de aktardım.

örnektekilere bakın;








3d modelleri dışardan oyun içine aktarabilirsiniz. Yine bunun için de modellerinizi aktarırken fazla blok kullanmayın. Desteklenen uzantılar .3ds, .lwo, .obj, .objx, .stl, .off








Ayrıca oyun içinde inşa ettiğiniz küçük gemileri, büyük gemileri ve istasyonları dışarı aktarabilir ve sonrasında tekrar hatta dilerseniz başka bir haritaya içeri aktarabilirsiniz. Asteroidleri silebilir, aktarabilirsiniz. İstediğiniz cevherde asteroid koyabilirsiniz.

Haritanızı onarabilirsiniz. Astronotunuzun konumunu değiştirebilirsiniz. Rengini değiştirebilirsiniz.

İstasyonu büyük gemiye, büyük gemiyi istasyona çevirebilirsiniz.

Hafif zırhı ağır zırha, ağır zırhı hafif zırha çevirebilirsiniz.

Hasar almış gemilerinizi onarabilirsiniz.

SEToolBox midspace tarafından yapılmış ve burada da yayınlanmıştır. Güncellemeler için bu adresi arada bir kontrol etmelisiniz. Ayrıca programın çalışması için MS .NET Framework 4 ü bilgisayarınıza kurmalısınız eğer kurulu değilse.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

0 Yorum :

Yorum Gönder

Lütfen sorularınızı açık ve net bir şekilde sorduğunuzdan emin olun. Bazı soruların cevaplarını bilmiyor olabilirim. Nihayetinde ben de insanım. Ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım. Yanlışlarımı düzeltmekten çekinmeyin ve lütfen küfürlü ve hakaret söylemleri içeren yorumlar göndermeyin.